Klikam tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt dominuje — Book of Dead to moj standard, chociaz ostatnio czesciej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.
Pakiet na start to 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, wydawane porcjami. Obrot jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url= https://mostbet-pol.com ]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Support jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.