Klikam tu od zeszlej jesieni i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. NetEnt jest wszedzie — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, choc od miesiaca bardziej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.
Pakiet na start jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Wager jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url= https://mostbet-app-polska.pl ]mostbet aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Czat z konsultantem odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, ale to sie wylacza w ustawieniach.